OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS Sports E-Mount

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports is een unieke telezoomlens met een 10 x (!) optische zoom. Met dit veelzijdige en unieke objectief voor Sony E-mount en L-mount leg je het beslissende moment altijd haarscherp én zeer gedetailleerd vast.

De SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports is ontworpen voor full-frame systeemcamera’s en levert over zijn gehele bereik zeer hoge optische prestaties.

Dankzij een nieuw ontwikkelde lineaire motor, een zogenaamde HLA (High-response Linear Actuator), beschikt de SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports over een ongekend snelle, nauwkeurige en stille autofocus. De eveneens nieuw ontwikkelde beeldstabilisator, de zogenoemde OS2, zorgt bovendien voor het corrigeren tot 7 stops aan de groothoekkant en 6 stops aan de telekant. De lens is uitgerust met twee OS-modi: modus 1 is geschikt voor algemene opnamen, modus 2 is het meest geschikt voor snelle panning-opnamen, bijvoorbeeld in motorsport en andere dynamische situaties.

Uiteraard is de lens ook uitgerust met dual action zoom. Dit betekent dat je kan zoomen door aan de zoomring te draaien én door de zoom in of uit te schuiven. Zoals alle SIGMA objectieven in de Sports lijn is de lens stof- en spatbestendig en voorzien van een olieafstotende coating. Ook beschikt hij over een schat aan aanpasbare functies zodat de lens in de meest uiteenlopende omgevingen en situaties optimaal kan leveren.

Dankzij het unieke zoombereik in combinatie met de hoge optische prestaties is de gebruiker iedere situatie de baas met slechts één lens, ook in uitdagende situaties zoals luchtshows, professionele (sport)evenementen en vogels in vlucht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen