OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary Sony E-mount objectief is een korte telefoto prime ontworpen voor fullframe systeemcamera's maar kan ook worden gebruikt op APS-C-modellen met een brandpuntafstand van 135mm. Het objectief biedt indrukwekkende optische prestaties en is zeer geschikt voor portretten, close-ups, bruiloften en evenementen. Het heeft een diafragma van f/2.8 voor spelen met de scherptediepte en werken bij weinig licht.

Scherp en helder beeld
Het optiek van de Sigma 90mm f/2.8 bevat een asferisch element en 5 speciale lage dispersie-elementen om een verscheidenheid aan aberraties te beheersen en een opmerkelijke scherpte en helderheid te bereiken.

Verbeterde bediening en gevoel
De lens heeft een handmatige diafragmaring voor een verbeterde bediening en gevoel. De diafragmaring heeft ook een "A"-positie voor cameragebaseerde diafragmaselectie. De geïntegreerde stappenmotor zorgt voor een soepele en stille autofocus, die verder wordt aangevuld met een intern scherpstelsysteem voor een grotere respons.

Aangenaam bokeh
Het afgeronde diafragma met 9 lamellen zorgt voor een aangename en vloeiende bokeh in de achtergrond van je opnamen.

Robuust en weerbestendig
De Sigma 90mm f/2.8 DG DN Contemporary heeft een volledig metalen behuizing met een messing bajonet voor een verbeterde montagenauwkeurigheid en stijfheid. In het ontwerp is een rubberen afdichting opgenomen om de objectief stof- en spatwaterbestendig te maken. Hierdoor is werken in slechte weersomstandigheden geen enkele probleem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen