OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 105mm f2.8 EX DG MACRO OS HSM Nikon AF

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Nikon F-mount objectief levert prachtige opnames zonder vervorming, van oneindig tele tot levensgrote 1:1 macro met een minimale scherpstelafstand van 31cm zonder gebruik te hoeven maken van accessoires. Een speciaal laag-dispersie lens en een SLD-lens zorgen voor een uitstekende correctie van alle soorten aberraties en vertekening. Daarnaast maakt het niet-roterende voorste lenselement het gemakkelijker om te werken met polarisatiefilters. Een focusbegrenzer helpt om het brede focusbereik op te delen in meer beheersbare stukken. Dit objectief is dan ook ideaal voor een breed scala aan toepassingen..., van natuur- tot portretfotografie.

Snelle en stille autofocus
Een Hyper Sonic Motor zorgt voor een snelle en stille autofocus. Ook kunt u dankzij de slipkoppeling zeer eenvoudig de scherpstelling handmatig corrigeren. Het diafragma met 9 lamellen zorgt hierbij voor een zeer fraai bokeh.

Optische beeldstabilisatie
Het objectief is voorzien van Sigma's eigen optische beeldstabilisatie. Deze stabilisatie vermindert cameratrillingen en maakt het mogelijk om ook uit de hand prachtige close-ups te maken. De robuuste mechanische constructie maakt het objectief ook duurzaam genoeg voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden.


Kenmerken

  • 1:1 vergroting
  • Minimale scherpstelafstand van 31cm
  • Niet roterend voorste lenselement
  • Optische beeldstabilisatie
  • Hyper Sonic Motor voor stille autofocus
0 sterren op basis van 0 beoordelingen