OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui Carbon Statief DK28 Luchtgeveerd 2,8m

Artikelnummer: 610211
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sirui Carbon Statief DK28 Luchtgeveerd 2,8m
Dit ultra-lichte DK28 carbonstatief van Sirui neem je overal makkelijk mee naartoe. Dat komt – naast het lichte gewicht – door de zeer compacte manier waarop je ‘m opvouwt. Op locatie is de DK28 stevig en robuust. Door het gebruik van stevige metalen verbindingsdelen gebruik je ‘m veilig bij elke productie. Het statief is uitschuifbaar tussen de 86 cm en 280 cm. De spigot-aansluiting bovenop heeft een 1/4" male schroefdraad. Zo ondersteunt het statief vrijwel alle apparatuur.

Belangrijke kenmerken Sirui DK28

  • Universeel inzetbaar: alle accessoires tot 10 kg zijn geschikt voor het DK28 carbonstatief. Je gebruikt ‘m de ene keer voor een LED-lamp, de andere keer voor een microfoon of andere studio-accessoire.
  • Licht & compact: werk je vaak op locatie? Dan is het fijn om de DK28 mee te nemen in de meegeleverde tas. Het statief zelf weegt slechts 1,2 kg. En ingeklapt is hij slechts 85 cm lang.
  • Betrouwbaar: we begrijpen dat je twijfelt of het statief stevig genoeg is voor je klus. Maar geen zorgen! Als je de DK28 voor het eerst vasthoudt, dan voel je direct de kwaliteit. Vrijwel alle onderdelen zijn gemaakt van metaal en stevig carbonfiber.


Bediening Sirui DK28
De rubberen pootjes zorgen ervoor dat je de DK28 veilig op elke ondergrond plaatst. Daarna schuif je het statief eenvoudig uit tot de gewenste hoogte. Vergrendelen van de positie gebeurt stevig met de robuuste knoppen. Als je het statief weer lager wilt zetten, dan zorgt het air-cushioned systeem ervoor dat je apparatuur nooit te hard naar beneden valt.

Sirui DK28 in de praktijk
Je hebt veel vrijheid bij het kiezen van de gewenste hoogte. Dat zorgt ervoor dat het statief een minimale hoogte van slechts 86cm heeft.

Betrouwbaarheid & Garantie
Sirui staat al 20+ jaar bekend om z’n hoge kwaliteit. Je gebruikt de producten zorgeloos voor al je producties. Sirui garandeert dat je een kwaliteitsproduct koopt en geeft je 3 jaar fabrieksgarantie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen