OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui ET-1004 + E-10 (Aluminum)

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Als u een betaalbaar statief zoekt maar geen concessies aan de kwaliteit wilt doen dan is het Sirui Aluminium ET-1004 statief met E-10 balhoofd de perfecte keuze voor u. De ET-1004 is een full size aluminium statief dat zeer compact in te klappen is voor gemakkelijke opslag en comfortabel transport. Het statief past in de meeste rugzakken en is daarom zeer geschikt voor reizigers. Het statief weegt 1.3kg, heeft een maximale hoogte van 139cm, een minimale hoogte van 14.5cm en kan apparatuur met een gewicht van maximaal 8kg dragen.

Sirui E-10 balhoofd
Het Sirui E-10 balhoofd heeft afzonderlijke metalen panning- en tilt-vergrendelknoppen met een slijtvast oppervlak en een stevige grip voor maximale controle en flexibiliteit. Een handige waterpas zorgt ervoor dat u uw camera gemakkelijk horizontaal kunt zetten.

Snel en gemakkelijk op te zetten
Dankzij het flip-locksysteem kunt u statief snel opzetten maar ook weer opbergen. Op gewoon de flip lock en de statiefpoot glijdt soepel naar buiten. Sluit de flip-lock om de statiefpoot te vergrendelen. Het flip-lock systeem werkt niet alleen snel maar zorgt ook nog eens voor een betere stabiliteit. De poten van het statief zijn ieder onafhankelijk van elkaar in hoek verstelbaar zodat het statief gemakkelijk aan oneffen terrein is aan te passen. Uittrekbare spikes onder de poten zorgen hierbij voor extra grip.

Korte middenkolom
Naast de normale middenkolom wordt de ET-1004 ook geleverd met een korte middenkolom. Deze korte middenkolom kunt u gebruiken om vanuit een zeer lage hoek opnamen te maken, ideaal voor macro-fotografie. Beenwarmers op de poten zorgen voor comfortabel gebruik in extreme weersomstandigheden en helpen om de poten te beschermen tegen beschadigingen. Aan de haak onderaan de middenkolom kunt u een contragewicht, bijvoorbeeld uw foto- of videotas bevestigen voor extra stabiliteit.


Kenmerken
- Flip-lock vergrendeling voor het snel opzetten
- Compact op te bergen
- Inclusief korte middenkolom
- De middenkolom kan worden omgekeerd en gewisseld
- De poten zijn afzonderlijk in 23, 52 en 80 graden verstelbaar
- Uittrekbare spikes voor stabiel fotograferen buitenshuis
- Afzonderlijke vergrendelknoppen op het balhoofd voor panning en tilt
- Handige waterpas op het balhoofd

Maximaal draagvermogen 8kg
Maximale hoogte met middenkolom 139cm
Maximale hoogte zonder middenkolom 115cm
Minimale hoogte 14.5cm
Transportlengte 42cm
Eigen gewicht 1300gr

0 sterren op basis van 0 beoordelingen