OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui KTV2 + G10KX carbon

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sirui Carbon KTV2 statief + G-10KX balhoofd
De combinatie van het carbonfiber Sirui KTV2 statief + G-10KX balhoofd heeft een draagvermogen van 12 kilogram en is door het slimme ontwerp zeer veelzijdig in gebruik. De middenkolom is niet alleen afneembaar maar ook omkeerbaar én een van de poten is te transformeren tot een monopod.


Verstelmogelijkheden van het Sirui KTV2 statief
De poten van de KTV2 bestaan uit vier secties die door middel van de draaivergrendelingen in hoogte zijn aan te passen. Elke poot is afzonderlijk in hoek aanpasbaar en "klikt" automatisch vast. Ook is het mogelijk om de middenkolom omgekeerd aan het statief te bevestigen voor stabiel fotograferen vanuit een extreem laag standpunt. Voor werken op oneffen terrein zijn de rubberen voetjes in te draaien zodat de stalen spikes worden onthuld. Hierdoor staat het KTV2 statief stabiel op alle oppervlakken.


Sirui G-10KX balhoofd
Het Sirui G-10KX balhoofd heeft een compact formaat en door het unieke interne vergrendelmechanisme een zeer hoge maximale belastbaarheid van maar liefst 18kg. Het balhoofd heeft afzonderlijke vergrendelknoppen voor panning en frictie, en een vergrendeling voor meer controle en flexibiliteit. Het balhoofd heeft een waterpas bovenop de Arca-Swiss compatibele klem en een tweede waterpas in de vergrendelknop van het platform. Zo zet je jouw camera zowel in landschap- als portretstand gemakkelijk waterpas. De klem is bovendien voorzien van een veiligheidspin die voorkomt dat je apparatuur per ongeluk van het balhoofd glijdt. Een schaalverdeling in stappen van 15 graden op de basis van het balhoofd is uitgesproken handig voor het maken van panoramafoto's.


Kenmerken van de Sirui Carbon KTV2

  • Compact en veelzijdig
  • Afneembare en omkeerbare middenkolom
  • Eén poot ook te gebruiken als monopod
  • Poten afzonderlijk in hoek aanpasbaar
  • Rubberen voetjes met stalen spikes
  • Gemaakt van carbonfiber
0 sterren op basis van 0 beoordelingen