OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui LED Tubelight T120 Telescopisch Met Mini Statief

Artikelnummer: 610088
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sirui LED Tubelight T120 Telescopisch Met Mini Statief
De T120 tubelight van Sirui is meer dan 160% uitschuifbaar. Je gebruikt ‘m als lengte van 69,5 cm of je schuift ‘m uit naar 114 cm. Zo is het heel eenvoudig om de tubelight mee te nemen op locatie. Volledig uitgeschoven beschik je over de dubbele hoeveelheid licht. Diverse modi laten je kiezen uit traploos instelbaar wit licht en miljoenen RGB-kleuren. Ook zijn er creatieve thema-effecten ingebouwd. De CCT/HSI/RGB-besturing maken alles mogelijk. Met het meegeleverde mini-statief plaats je 'm overal waar je wil.

Belangrijke kenmerken Sirui Tubelight T120

  • Telescopisch: optioneel schuif je de T120 uit tot meer dan 1,5x z’n lengte. Dat activeert extra LEDs. Je beschikt over maximaal 700 lux op 1 meter afstand.
  • Instelbare kleurtemperatuur
  • 14 lichteffecten: van onweer tot vuurwerk en van hulpdiensten tot disco waarbij de lamp meeknippert op de maat van de muziek
  • 20 programmeerbare instellingen
  • Ingebouwde accu: de ingebouwde accu maakt het mogelijk om de T120 overal te gebruiken, zonder na te denken over een stopcontact. Wil je - op vol vermogen - langer dan 2,5 uur werken? Dan sluit je de tubelight aan op een stopcontact (EU) met de meegeleverde adapter.
  • Breed inzetbaar: een tubelight is breed inzetbaar voor videoproducties, in fotostudio’s en voor vloggers. Doordat het licht zo divers is, pas je het overal toe. En over de kwaliteit hoef je je niet druk te maken. Want de CRI en TLCI zijn maar liefst 97.


Bediening Sirui T120
Om de LED Tubelight te bedienen, gebruik je het display met de buttons op de achterkant. Natuurlijk is er ook een gratis app beschikbaar. Daarmee bedien je de T120 tubelight tot op wel 15 meter afstand, via Bluetooth. Ook is de lamp geschikt voor DMX-bediening. Dat gaat via een 3.5mm in- en uitvoer. Zo verbind je tot wel 15 DMX-lampen met elkaar. Via het display kies je het kanaal waarop je de lamp wilt instellen. Je stelt het licht in op basis van CCT, HSI, RGB of 1 van de 14 thema-effecten.

Sirui T120 in de praktijk
Je neemt de T120 tubelight met bijbehorende accessoires overal mee naartoe in de meegeleverde tas. Er zijn meerdere manieren om de Tubelight te bevestigen. Zo worden transparante clips met 1/4” female schroefdraad meegeleverd voor montage in elke positie. Bij deze pro-versie ontvang je ook een metalen tafelstatief, voor plaatsing op vrijwel elke ondergrond. Wil je de T120 op een ander statief plaatsen? Gebruik dan de 1/4" female schroefdraad aan de onderzijde van de tubelight.

Betrouwbaarheid & Garantie
Sirui staat al 20+ jaar bekend om z’n hoge kwaliteit. Je gebruikt de producten zorgeloos voor al je producties. Sirui garandeert dat je een kwaliteitsproduct koopt en geeft je 3 jaar fabrieksgarantie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen