OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui Photo/Video Tripod VHD-2004L

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Een manusje van alles, zo kunnen we het Sirui VHD-2004L statief gerust noemen. Voor dit aluminium foto- en videostatief is echt niets te dol. Hij is bovendien voorzien van een uniek balhoofd. De hoogste tijd om hem nog eens in het spotlicht te plaatsen!


De poten van de Sirui VHD-2004L tellen vier secties en zet je snel en eenvoudig vast met de van Sirui bekende twist-locks. Hiermee kan je de poten met een simpele handomdraai vastzetten of juist uitschuiven.


Het geheel weegt slechts 2.3 kilogram en heeft een maximale werkhoogte van 175 centimeter en een minimale werkhoogte van 23 centimeter. De middenkolom is daarnaast eenvoudig kleiner te maken of om te keren. Dit maakt de Sirui VHD-2004L perfect voor allerlei soorten fotografie, waaronder macrofotografie.

Monopod
Een van de statiefpoten kan je bovendien loskoppelen en als monopod gebruiken. Een waterpas aan de bovenzijde van de poten voorkomt een scheve horizon in je beeld.

Het balhoofd ondersteunt compacte of middelgrote camera’s met een gewicht tot maximaal 15 kilogram. Dankzij de aparte pansluiting kun je de kop heel eenvoudig en mooi vloeiend 360 ° draaien. 

Levenslange garantie
Zoals dat geldt voor alle Sirui statieven, krijg je natuurlijk ook op dit statief levenslange garantie. Alle informatie met betrekking tot deze levenslange garantie vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen