OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui Pocket Stabilizer Kit /w tripod

Artikelnummer: VK-2K
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer Kit Plus Zwart
Ben jij de schokkerige videobeelden van je smartphone ook zat? Met de Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer Kit Plus zul je deze niet zo snel meer maken. In de kit vind je de Sirui Pocket Stabilizer en een handig ministatief. Hiermee maak je binnen no-time heldere en stabiele beelden met je smartphone!

Stabiele beelden!
De Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer Kit Plus voorkomt wazige en schokkerige beelden. De draagbare stabilizer heeft een stabiliteitsvergrotingshoek van 0 tot 330 graden met een nauwkeurigheid van 0.1 graden.

Voor je smartphone
De stabilizer is geschikt voor smartphones met een maximale breedte van 14 centimeter. Via Bluetooh maakt de ontspanknop van de stabilizer contact met de camera van je telefoon.

Vele mogelijkheden
De Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer Kit Plus is compact en gemakkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit. Gebruik het ministatief als handgreep, selfiestick of tafelstatief. Het statief beschikt over een balhoofd en heeft een maximaal draagvermogen van 300 gram. De rubberen voetjes zorgen voor goede grip.

Gebruiksvriendelijk
De stabilizer is uitgerust met een videolamp die het gemakkelijker maakt om opnames te maken in een donkere omgeving. Daarnaast is de stabilizer voorzien van een spiegeltje waarmee het een eitje wordt om mooie selfies te maken.

Stroomvoorziening
Je voorziet de Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer van stroom met een micro USB-kabel. Na anderhalf uur is de stabilizer volledig opgeladen. De ingebouwde 1000mAh accu gaat dan ongeveer twee uur mee.

 

Kenmerken van de Sirui SI-VK2K Pocket Stabilizer Kit Plus Zwart

  • Voorkomt schokkerige en wazige beelden
  • 330 graden pan
  • Bedien je telefoon met de stabilizer via bluetooth
  • Geschikt voor smartphones tot 14 centimeter breedte
0 sterren op basis van 0 beoordelingen