OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui ST-125 statief

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sirui ST-125 statief zit boordevol met handige functies én is super smal op te vouwen. Dit dankt de ST-125 aan zijn driehoekige middenconsole. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Sirui bovendien een statief ontwikkeld met een maximale hoogte van 150cm en een ongelooflijke stabiliteit. Het statief bestaat uit vijf secties en is gemaakt van carbonfiber.

Waterproof
Daarnaast is hij vochtbestendig. Dat laatste dankt dit statief aan het door Sirui zelf ontwikkelde WPS, Waterproof Sealing System. Dit systeem kennen we al van de Sirui W serie en voorkomt het binnendringen van water in de statiefbenen en scharnieren.  

De Sirui ST-125 is gemaakt van carbonfiber en heeft een minimale werkhoogte van 29.1 centimeter en een maximale werkhoogte van 150 centimeter. Ingeklapt is dit statief slechts 42 centimeter. Hij heeft een gewicht van 1.2 kilo en een draagvermogen van 12 kilo.

Levenslange garantie
Zoals dat geldt voor alle Sirui statieven, krijg je natuurlijk ook op deze lijn levenslange garantie. Alle informatie met betrekking tot deze levenslange garantie vind je hier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen