OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui Traveller T-1004XL + E-10 head

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sirui Traveller Aluminium T-1004XL statief + E-10
Het Sirui Traveller Aluminium T-1004XL statief is de perfecte en compacte metgezel op je reizen. Het statief is gemaakt van aluminium en is zeer compact op te bergen doordat de poten 180 graden op kunnen klappen. Hierdoor komt de kop tussen de poten terecht. Het statief heeft daardoor een transportlengte van slechts 46.5 centimeter. Het statief weegt slechts 1.3 kilogram, heeft een maximale hoogte van 1.6 meter, een minimale hoogte van maar 14 centimeter en kan apparatuur met een gewicht van maximaal 12 kilogram dragen.

Korte middenkolom en in hoek verstelbare poten
Naast de normale middenkolom wordt de T-1004XL ook geleverd met een korte middenkolom. Deze korte middenkolom kun je gebruiken om vanuit een zeer lage hoek opnames te maken, wat ideaal is voor macro-fotografie. De poten van het statief zijn ieder onafhankelijk van elkaar in een hoek verstelbaar zodat het statief gemakkelijk aan oneffen terrein is aan te passen. Het statief wordt geleverd met een luxe gevoerde draagtas inclusief schouderriem. Beenwarmers op twee van de poten zorgen voor comfortabel gebruik in extreme weersomstandigheden en helpen om de poten te beschermen tegen beschadigingen. Aan de haak onderaan de middenkolom kun je een contragewicht, bijvoorbeeld je foto- of videotas bevestigen voor extra stabiliteit.

Sirui Head E-10 balhoofd
Het meegeleverde E-10 balhoofd heeft een compact formaat en door het unieke interne vergrendelmechanisme een maximale belastbaarheid van maar liefst acht kilogram. Het balhoofd heeft afzonderlijke vergrendelknoppen voor panning en frictie en een vergrendeling voor meer controle en flexibiliteit. De klem van het balhoofd is gemaakt van hoogwaardig aluminium, heeft een geanodiseerd slijtvast oppervlak en is voorzien van een pin die voorkomt dat je apparatuur per ongeluk van het balhoofd kan glijden.

Het E-10 balhoofd heeft een waterpas bovenop de Arca-Swiss compatibele klem. Zo kun je je camera gemakkelijk waterpas zetten. De schaalverdeling in stappen van vijf graden op de basis van het balhoofd is zeer handig voor het maken van panoramafoto's.


Kenmerken

  • Een ideaal statief voor reizigers
  • Inclusief korte middenkolom
  • Compact op te bergen
  • De middenkolom kan worden omgekeerd en gewisseld
  • De poten zijn afzonderlijk in 23, 52 en 80 graden verstelbaar
  • Max. hoogte incl. ballhead: 170 cm
  • Min. hoogte 14 cm
  • Draagkracht: 12 kg
  • Gewicht: 1,3 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen