OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui UltraLight T-004SK + B-00K black

Artikelnummer: SI-T004SKB00K
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sirui UltraLight T-004SK is een compact en licht, maar stevig statief met een maximaal draagvermogen van 5kg. Het aluminium statief is voorzien van het Sirui B-00K balhoofd met de mogelijkheid om 360 graden te pannen. De T-004SK heeft een maximale hoogte van 149 centimeter en is inklapbaar slechts 47 centimeter hoog. Dit maakt het Ultralight statief uitstekend om mee te nemen op reis.

Veelzijdig statief
De Ultralight beschikt over een Arca-Swiss compatibele snelkoppelingsplaat met een omkeerbare 1/4" naar 3/8" schroefdraad. De poten van de Sirui T-004SK zijn in 4 secties uitklapbaar en vergrendel je met een draaivergrendeling. Elke poot is afzonderlijk verstelbaar, zodat je ook op oneffen terrein met maximale stabiliteit blijft fotograferen. Het statief heeft een minimale hoogte van 14 centimeter.

Betrouwbaar design
Het statief gebruik je zonder problemen in de kou door de geïsoleerde laag op de poten. De rubberen voeten zorgen voor een goede grip op minder ideaal terrein. Daarnaast is de T-004SK voorzien van een haak om een contragewicht aan te hangen, waarmee je statief ook bij veel wind stabiel blijft.

Handig balhoofd
Het B-00K balhoofd maakt de T-004SK nog veelzijdiger. Je maakt gemakkelijk en soepel prachtige panoramafoto's met de 360° panningfunctie en past de frictie van het balhoofd eenvoudig aan met een verstelknop. Je zet de B-00K vast in de gewenste positie met een vergrendelingshendel. Door de middenkolom te verwijderen en het balhoofd direct op de spin te bevestigen is laag bij de grond fotograferen geen probleem. Ideaal voor macro-fotografie.


Kenmerken van de Sirui UltraLight T-004SK + B-00K Zwart

  • Gemaakt van aluminium
  • Draagvermogen van 5 kilo
  • Weegt slechts 1205 gram
  • Compact dankzij de 180 graden op te klappen poten
  • Balhoofd met 360 graden panning
  • Haak voor contragewicht
  • Verwijderbare middelkolom
  • Arca-Swiss compatibel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen