OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sirui UltraLight T-005SK + B-00K - Black

Artikelnummer: SI-T005SKB00K
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sirui UltraLight T-005SK is een compact en licht, maar stevig statief met een maximaal draagvermogen van 5kg. Het aluminium statief is voorzien van het Sirui B-00K balhoofd met de mogelijkheid om 360 graden te pannen. De T-005SK heeft een maximale hoogte van 130cm en is ingeklapt maar 31cm hoog. Dit maakt het Ultralight statief uitstekend om mee te nemen op reis.

Veelzijdig statief
De poten van de Sirui T-005SK zijn in 5 secties uitschuifbaar en vergrendel je met de handige twist locks. Elke poot is afzonderlijk verstelbaar, zodat je ook op oneven terrein met maximale stabiliteit blijft fotograferen. De ingebouwde waterpas maakt de Sirui ideaal voor landschaps- en architectuurfotografie.

Betrouwbaar design
Het statief gebruik je ook zonder problemen in de kou door de geïsoleerde handgrepen op de poten. De rubberen voeten zorgen voor een goede grip op minder ideaal terrein. Daarnaast beschikt de T-005SK over een karabijnhaak om een contragewicht aan te hangen, waarmee je statief ook bij veel wind stabiel blijft. 

Handig balhoofd
Het B-00K balhoofd maakt de T-005SK nog veelzijdiger. Je maakt gemakkelijk en soepel prachtige panoramafoto's met de 360 graden panning functie en past de frictie van het balhoofd eenvoudig aan met een verstelknop. Je zet de B-00K vast in de gewenste positie met een vergrendelingshendel. Door het middenkolom te verwijderen en het balhoofd direct op de spin te bevestigen is laag bij de grond fotograferen ook geen probleem. Ideaal voor macro-fotografie.

 

Kenmerken van de Sirui UltraLight T-005SK

  • Draagvermogen van 5kg
  • Slechts 900gr zwaar
  • Compact dankzij de 180 graden om te klappen poten
  • Balhoofd met 360 graden panning
  • Haak voor contragewicht
  • Verwijderbare middenkolom
  • Geïntegreerde waterpas
  • Arca-Swiss compatibel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen