OPGELET: wegens opfrissingswerken zal de winkel GESLOTEN zijn van dinsdag 31/1 t.e.m. zaterdag 4/2! Klik op "CONTACT" voor meer info.

Sirui Video Tripod SH-05

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sirui SH-05 videostatief combineert een licht gewicht met een hoge stabiliteit en is met een maximaal draagvermogen van 6 kilogram geschikt voor videocamera's. De poten zijn voorzien van rubber of spikes en de midden- en vloerspreider maken dit statief ideaal voor professionele videografie.

Gebruiksvriendelijk
Het Sirui SH-05 videostatief heeft drie poten die in drie secties uitgeklapt kunnen worden tot 140 centimeter. De poten schuif je uit door aan de extra grote vleugelmoeren te draaien.

Voor vlak en oneffen
Voor vlakke oppervlakten maak je gebruik van de meegeleverde vloerspreider en voor ruwere, oneffen terreinen maak je gebruik van de middenspreider. Daarnaast heb je de keus uit rubberen voetjes of spikes.

Videokop
Het Sirui SH-05 videostatief is uitgerust met een videokop die 360 graden kan draaien. De kop kan -75° tot +90° kantelen. De videokop is speciaal ontworpen om videowerk in zowel de studio als buitenshuis aan te kunnen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen