OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony A7 IV body

Artikelnummer: ILCE7M4B
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

De Sony Alpha A7 IV is de perfecte hybride camera. Met een uitstekende 33MP beeldkwaliteit, 4K-video met 60fps, een hoog gebruiksgemak en snelle opties voor delen zet de camera een nieuwe standaard voor fullframe camera's. De hoogwaardige realtime focus bij fotograferen en filmen maken de A7 IV dan ook ideaal voor content creators en professionals.

Enkele hoogtepunten van de Sony Alpha A7 IV:

  • Fullframe 33 megapixel Exmor R CMOS-sensor
  • Supersnelle autofocus met 759 fasedetectie AF-punten
  • In-body beeldstabilisatie van 5 stops
  • ISO uitbreidbaar tot 50-204.800
  • Filmen in UHD 4K video met 60fps of Full HD met 120fps
  • S-Cinetone/S-Log3 beeldprofielen
  • Tot 10 foto's per seconde in normale én stille modus
  • Stof- en spatwaterdicht ontwerp

Uitmuntende beeldkwaliteit
De Sony A7 IV is uitgerust met een backside illuminated fullframe Exmor R-sensor met 33 megapixel. Gecombineerd met de nieuwe BIONZ XR beeldprocessor levert deze uitmuntende beelden van professionele kwaliteit in de meest uiteenlopende situaties, zelfs bij weinig licht. De A7 Mk4 is voorzien van de nieuwste kleurentechnologie en creatieve modi uit de professionele camera's van Sony, zodat je levensechte en levendige foto's maakt in jouw persoonlijke stijl.

Realtime trackin en Eye-autofocus
De Sony A7 Mark 4 is uitgerust met is uitgerust met de nieuwste technologie voor Realtime tracking en Eye-autofocus voor mens en dier. Hiermee volg je moeiteloos je onderwerp tijdens fotograferen en filmen. Verder fotografeer je met de A7 4 met een snelheid van maximaal 10 beelden per seconde waarbij de buffer snel wordt geleegd. Zo leg je elk actiemoment haarscherp vast, zelfs wanneer dit vlak voor je neus gebeurt.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk
Het geraffineerde ontwerp, de heldere en duidelijke elektronische zoeker met 3.69 miljoen pixel, een verstelbaar touchscreen van 7.6 centimeter (3.0") en een 5-assige in-body beeldstabilisatie (IBIS) van de A7 IV zorgen voor een hoog comfort en stabiliteit tijdens het fotograferen. Dankzij het intuïtieve menusysteem met aanraakbediening, een draaiknop voor foto/video/S&Q-modus en twee geheugenkaarsleuven schakel je probleemloos tussen foto en video en kun jij je volledig richten op jouw onderwerp en compositie.

Beelden van bioscoopkwaliteit
Met de Sony A7 IV film je in 4K met 60fps, met volledige pixeluitlezing zonder pixel binning, voor beeldmateriaal van topkwaliteit. Ervaren videografen kunnen filmen in 10-bits 4:2:2 en profiteren van S-Cinetone/S-Log3-beeldprofielen voor volledige bewerking en beelden van bioscoopkwaliteit. Met de bliksemsnelle realtime autofocus volg je moeiteloos de ogen van het onderwerp, of die nu van een mens of dier zijn. De A7 Mark IV heeft ook unieke videogereedschappen, zoals focuscompensatie, een digitale audio-interface voor het aansluiten van professionele microfoons en een geoptimaliseerde warmte-afvoer, ideaal voor langere filmsessies.

Livestreaming en gemakkelijk delen van je beelden
De Sony A7 Mark 4 biedt livestreaming in 4K met 15fps of Full HD met 60fps zonder het gebruik van een speciale videocapturekaart, zodat je altijd met je kijkers verbonden blijft. Dankzij de compatibiliteit met USB-C Gen 3.2, ultrasnelle wifi en bluetooth-modus voor automatische back-ups, worden jouw foto's direct overgezet en kun je ze met de hele wereld delen.

Kenmerken van de Sony A7 IV

  • Realtime tracking en Eye-autofocus
  • 3 inch uitklapbaar touchscreen
  • Twee slots voor SD UHS-I/II en CFexpress Type-A geheugenkaarten
  • USB-C Gen 3.2 aansluiting
  • Stof- en spatwaterdichte behuizing van magnesiumlegering
0 sterren op basis van 0 beoordelingen