OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Artikelnummer: SEL2470GM2
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

Het Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II objectief levert een uitstekende resolutie van hoek tot hoek met een constant diafragma van f/2.8. Daarnaast zorgt de standaard fullframe zoomlens voor een prachtige bokeh dankzij een rond diafragma van 11 bladen. De Sony 24-70 GM II is ontworpen voor foto en video.

Snelle en nauwkeurige autofocus

De 24-70mm f/2.8 GM II is uitgerust met een snelle en nauwkeurige autofocus. Vier XD (extreem dynamische) lineaire motoren met complexe constructie stellen sneller en nauwkeuriger scherp tijdens het maken van foto's en video's.

Hoge resolutie, van hoek tot hoek

Het objectief is voorzien van 2 ED-elementen (extra lage verstrooiing), 2 XA-elementen (extreem asferisch) en 3 asferische elementen. Deze zorgen voor een hoge resolutie, van hoek tot hoek. De antireflecterende nanocoating II beperkt schittering en spiegeling voor de beste helderheid.

Constant maximaal diafragma

Dankzij het constante maximale diafragma van f/2.8 beschik je binnen het volledige zoombereik over een helder beeld. De fluorcoating op het voorste element van deze G Master-lens stoot water, olie en ander vuil af. Hierdoor is het eenvoudig om vuil of vingerafdrukken van het lensoppervlak te vegen.

Met het stof- en vochtbestendige ontwerp en de veelzijdige bediening is de 24–70mm f/2.8 GM II lens geschikt voor alle omstandigheden, binnen en buiten.

Kenmerken van de Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II

  • Standaard zoomlens voor foto en video
  • Compatibel met de focus breathing-functie
  • Minimale scherpstelafstand van 21cm (groothoek) tot 30cm (tele)
  • Stof- en vochtbestendige behuizing
  • 191 gram lichter en 16mm korter dan het vorige model 24-70mm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen