OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

Artikelnummer: SEL300F28GM
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De SEL300F28GM is de lichtste prime-telelens met een groot diafragma in zijn klasse (1470 gram), die uitstekende optische prestaties levert. Daarnaast is de AF in deze veelzijdige lens zeer snel en nauwkeurig. (Exclusief statiefbevestiging) De lens is zo ontworpen dat het gewicht zich niet alleen aan de voorkant bevindt, zodat deze in balans blijft. Zo wordt stress en vermoeidheid beperkt tijdens lange opnamesessies vanuit de hand.

Adembenemende G Master-resolutie
Een innovatief optisch ontwerp met drie Super ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) en één ED-glaselement dat effectief axiale en laterale chromatische aberratie beperkt. De uitstekende resolutie en het contrast worden helemaal tot aan de beeldranden gehandhaafd, zodat je flexibeler kunt bijsnijden en bewerken.

De prachtige bokeh laat onderwerpen opvallen
Met de prachtige, zachte bokeh laat je onderwerpen met een kleine scherptediepte opvallen tegen de achtergrond. Naast de Super ED (extra lage verstrooiing) en ED-elementen in een nieuw optisch ontwerp dat kleuruitloop effectief onderdrukt, wordt elke lens tijdens de fabricage individueel gekalibreerd voor optimale bokeh. Een rond diafragmamechanisme met 11 lamellen levert een vloeiende ronde bokeh.

De autofocus benut het alle opties van geavanceerde behuizingen
De lens benut de snelheden van hoogwaardige camerabehuizingen, waardoor je makkelijk belangrijke momenten vastlegt tijdens dynamische sportacties of snel bewegende natuurscènes. De twee XD-lineaire motoren met een efficiënte stuwkracht en een geavanceerd controlealgoritme, zijn speciaal verfijnd om snel te reageren op bedieningssignalen. Bovendien blijven de AF-trackingsnelheid en precisie hetzelfde, ook bij continue burstopnamen.

De lichtste met 1470 gram (excl.statiefbevestiging) en ideaal gebalanceerd
Het optische ontwerp met Super ED-glaselementen verlaagt het subjectieve gewicht, omdat de voorkant van de lens minder elementen bevat. Het gewicht van de lens bevindt zich daarom niet alleen aan de voorkant. Dit geeft een optimale balans en vermindert het traagheidsmoment dat als weerstand tegen rotatie voelt, waardoor de lens nauwkeurige, wendbare bewegingen kan maken tijdens opnamen.

Vochtbestendig en zeer duurzaam
Een stof- en vochtbestendig ontwerp is extra betrouwbaar in uitdagende omstandigheden buitenshuis. Het gebruik van een duurzame magnesiumlegering voor interne onderdelen en andere verfijningen verhoogt de duurzaamheid en verlaagt het gewicht. (Niet gegarandeerd 100% stof- en vochtbestendig.)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen