OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony FE 50mm F1.2 GM

Artikelnummer: SEL50F12GM
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 100,- cashback korting op dit product. Gezien dit een cashback promotie is, moet de korting nog in mindering gebracht worden! Deze promotie is geldig van 01/05/2024 t.e.m. 31/07/2024.

Sony introduceert de FE 50mm F1.2 GM. Deze lens biedt een uitstekende resolutie en is de nieuwste toevoeging aan de veelgeprezen G Master full-frame lenzenreeks. Deze lens biedt content makers toonaangevende autofocus (AF) functies om foto's en video-content te produceren met details van een ongekend niveau. De FE 50mm F1.2 GM is vormgegeven in een extreem compact en lichtgewicht ontwerp en levert prachtige bokeh-effecten tot en een constant F1.2-diafragma.

Het maximale F1.2-diafragma van dit objectief biedt een indrukwekkende scherptediepte met een uitstekende lichtinval. Dit garandeert kortere sluitertijden en lagere ISO-waarden ook bij weinig licht. De compacte afmetingen en het lichtgewicht ontwerp van deze prime lens biedt uitstekende prestaties voor verschillende type fotograferen. Zo is de FE 50mm F1.2 GM inzetbaar voor portretten, bruiloften, sportevenementen, food photography, landschappen en diverse andere projecten. Dankzij een maximaal diafragma van F1.2, de stille autofocus en krachtige trackingprestaties is dit een uitstekende keuze voor zowel foto's als video.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen