OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony SEL 20-70 F4 G

Artikelnummer: SEL2070G
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 200 CASHBACK korting op dit product. Promotie geldig t.e.m. 31 januari 2024.

* Ongelofelijk scherp:
Deze lens bevat 4 ED- elementen, twee AD-elementen(geavanceerdasferisch) en één asferisch element. Deze zorgen voor een uitstekende resolutie in deze G standaardzoomlens met constant F4- diafragma, voor hoge resolutie van hoek tot hoek en prachtige bokeh.
Een uitstekende full-frame lens van Sony voor foto's, video's en het maken van content.

* Prachtig zachte achtergronden:
De combinatie van het cirkelvormige diafragma met 9 bladen op deze 20–70 mm G len zorgen voor een schitterende achtergrond-bokeh met achtergrondonscherpte op een constant F4-diafragma.

* Snelle en nauwkeurige autofocus:
Twee XD (extreem dynamische) lineaire motoren met complexe constructie kunnen sneller en nauwkeuriger scherpstellen tijdens het maken van video's en foto’s. Je mist geen enkel moment met deze ultragroothoekstandaardzoomlens.

* Helder in alle weersomstandigheden:
Een constant maximaal diafragma van F4 binnen het volledige zoombereik behoudt de helderheid, zelfs als de brandpuntsafstand verandert. De fluorcoating op het voorste element van deze G lens van Sony stoot water, olie en ander vuil af, waardoor het gemakkelijk is om vuil of vingerafdrukken van het lensoppervlak te vegen.

* Professionele ergonomie:
Het stof- en vochtbestendig ontwerp en de veelvoudige functies maakt deze Sony G lens gebruiksvriendelijk in de meest uitdagende omstandigheden, zowel binnen als buiten. Compatibel met de focus breathing functie op deze nieuwe Sony lens uit het G segment.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen