OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony XLR Adaptor Kit

Artikelnummer: XLRK3M
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geweldig geluid met weinig ruis
Wanneer de microfoon verbonden is met de Multi Interface Shoe van een compatibele camera met ingebouwde digitale audio-interface, wordt het audiosignaal rechtstreeks naar de camera verzonden in digitaal formaat, zodat de geluidskwaliteit niet verslechtert. Met een kleine aanpassing is de microfoon ook compatibel met verschillende camera's met een analoge interface.

Veelzijdige connectiviteit
Er zijn twee XLR/TRS-aansluitingen en een stereoministekker (3,5 mm) voor een microfoon. De XLR/TRS-aansluitingen kunnen worden gebruikt als lijninvoer, microfooningang, of microfooningang met 48V-fantoomvoeding.

Flexibele installatie
Uiterst flexibel voor gebruik met professionele uitrusting en camerakooien. Audioverlengkabels zijn meegeleverd, zodat de positie van de XLR-adapter naar wens op uw uitrusting kan worden ingesteld.

Draadloze verbinding
U klikt de XLR-adapter eenvoudig in de Multi Interface Shoe voor directe inschakeling en audioverbindingen, zonder dat u extra kabels of batterijen nodig heeft. De Multi Interface Shoe van Sony biedt intelligente connectiviteit en bedieningsfuncties voor tal van accessoires, wat maximale flexibiliteit en mobiliteit oplevert bij opnamen met het α-systeem.

Mechanische ruisonderdrukking
Het geavanceerde schok- en trillingsbestendige ontwerp beperkt laagfrequente ruis, die tot een lage geluidskwaliteit kan leiden, effectief tot een minimum. Door de optionele directe montage zonder extra aansluitkabels wordt het risico op ruis die de kwaliteit van uw audio-opname aantast nog verder beperkt.

Uitgebreide bediening
Uitgebreide beheermogelijkheden tijdens opnemen kan de workflow bij nabewerking aanzienlijk vereenvoudigen. Opnameniveau (AUTOMATISCH/HANDMATIG), koppeling opnameniveau (INGANG 1-INGANG 2), signaalverzwakker en bedieningselementen voor low-cut filter (100/300 Hz) zijn aanwezig.

Superdirectionele shotgunmicrofoon inbegrepen
Een superdirectionele monomicrofoon (ECM-XM1) en windscherm in bontmodel voor onderdrukking van windruis worden meegeleverd.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen