OPGELET: wegens opfrissingswerken zal de winkel GESLOTEN zijn van dinsdag 31/1 t.e.m. zaterdag 4/2! Klik op "CONTACT" voor meer info.

StudioKing Teleprompter Autocue TEP01 voor Smartphones

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

StudioKing Teleprompter Autocue TEP01 voor Smartphones

De TEP01 van StudioKing is een teleprompter waarmee u tekst voorleest terwijl u in de lens van uw camera kijkt. Op deze manier lijkt het alsof u de tekst uit uw hoofd kent, terwijl u in werkelijkheid de tekst voorbij ziet scrollen op een spiegelende plaat. Deze techniek wordt wereldwijd gebruikt op televisie en online. U kunt nu zeer voordelig uw eigen teleprompter in gebruik nemen, met gebruik van uw smartphone. De TEP01 werkt om te filmen samen met camera's en smartphones.

Toepassing TEP01

Wanneer u een kleine of grote hoeveelheid tekst in één keer vloeiend in de camera wilt vertellen, is de TEP01 een goed en voordelig hulpmiddel. U maakt uw kijkers wijzer met een grote hoeveelheid informatie, die u van tevoren kunt voorbereiden door de tekst uit te schrijven. Ook voor het zingen van onbekende nummers wordt gebruik gemaakt van teleprompters, om zo de lyrics niet te vergeten. Ideaal voor YouTube, instructievideo's voor bedrijven en zelfs het vertellen van een verhaal op tv. De TEP01 is aan de bovenkant uitgerust met een coldshoe. Hierop kunt u een microfoon of ledlamp bevestigen, waarvan enkele aanraders bij de optionele accessoires staan. Soms heeft u hiervoor een hotshoe-adapter nodig (zie optionele accessoires). Aan de onderzijde van de TEP01 en bijbehorende camera-bracket bevindt zich een 1/4" female schroefdraad. Dit maakt de TEP01 geschikt voor elk gangbaar lampstatief.

Opnames maken met de TEP01

Om te beginnen kiest u of u opnames wilt maken met uw smartphone of (DSLR-)camera. Bij gebruik van uw smartphone plaatst u één van de twee vilt-platen op de TEP01, op basis van welke het beste aansluit bij de vorm van de lenzen van uw smartphone. Bij gebruik van uw camera plaatst u de zwarte doek met klittenband op de TEP01. Wanneer u opnames met uw smartphone maakt, plaatst u uw camera en de TEP01 op de meegeleverde camerabracket. Voor de camera wordt er een mini-balhoofd meegeleverd. U steekt vervolgens de lens door het zwarte doek en bindt deze om de lens met het elastiek. Bij gebruik van uw smartphone maakt u de smartphone-klem vast op de TEP01 en plaatst u uw smartphone erin. Hiervoor zijn smartphones met een breedte tot circa 8 cm geschikt. Dit kan zowel voor horizontale als verticale opnames (zie de vijfde foto).

Tekst afspelen met de TEP01

Voor de tekstweergave heeft u een smartphone nodig. Dit kan niet dezelfde smartphone zijn als waarmee u filmt. Om tekst af te spelen pakt u de meegeleverde afstandsbediening en zet u deze aan. De afstandsbediening werkt op een CR20232-batterij (inclusief). U maakt verbinding via Bluetooth met uw smartphone (iPhone en Android). Zo kunt u tijdens het presenteren het scrollen van de tekst starten en het scrollen versnellen/vertragen. U klemt vervolgens uw smartphone in de klem. Hiervoor zijn smartphones met een breedte tot circa 8 cm geschikt. Om het scrollen van de tekst mogelijk te maken, zijn diverse apps beschikbaar voor iPhone en Android. Belangrijk is dat u de 'mirror mode' van de app inschakelt. Zo wordt de tekst in spiegelbeeld op uw smartphone getoond, waardoor deze juist in de weerspiegeling wordt getoond.

Levering:

1x Teleprompter met spiegelglas
1x Zwart doek voor camera
2x Zwart vilt voor smartphones
1x Camera bracket
1x Mini-balhoofd voor camera
1x Smartphone-adapter
1x Bluetooth afstandsbediening
1x CR2032 batterij
1x Gebruiksaanwijzing

0 sterren op basis van 0 beoordelingen