OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sunwayfoto Carbon Tripod Kit T2840CE + EB-44 balhoofd

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sunwayfoto T2840CE+EB-44 kit is een stabiel en toch licht statief. Met zijn water- en stofdichte sluitingen is dit statief niet bang voor een beetje water of vuil. Voorzien van een EB-44 balhoofd, een stevige spider en degelijke (carbon-) poten biedt de Sunwayfoto T2840CE+EB-44 ook voldoende stabiliteit voor een zwaardere camera - lens combinatie.

Door het gebruik van carbon blijft het eigen gewicht beperkt tot 1,75 kg en biedt het statief een draagvermogen van 16 kg. Met een maximale werkhoogte van 173 cm is dit statief ook geschikt voor de langere fotograaf, en ingeschoven is het desondanks slechts 61 cm lang.

Het statief wordt standaard geleverd met een hoogwaardig balhoofd uit Sunways Epic serie: de Sunwayfoto EB-44. Dit balhoofd combineert een laag eigen gewicht met een hoog draagvermogen en ingebouwde panorama-functie en frictie instelling.

Ook de Sunwayfoto T2840CE+EB-44 is voorzien van speciale sluitingen die voorkomen dat water, stof en zand in de poten kan komen. Bij de Sunwayfoto T2840CE+EB-44 is de middenkolom te verwijderen, door de speciale verzwaringshaak te gebruiken schroef je de kop rechtstreeks op de spider. De minimale werkhoogte is daarmee slechts 19 cm (10,8 cmzonder balhoofd), waardoor het statief ook perfect is voor macrofotografie.

De spider is op verschillende plaatsen voorzien van 1/4 inch aansluitingen om bijvoorbeeld een magic arm of andere accessoire te monteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Water- en stofdichte sluitingen
  • Draagvermogen 16 kg
  • Eigen gewicht 1,75 kg
  • Minimale lengte ingeschoven 61 cm
  • Minimale werkhoogte 10,8 cm (19 cm met balhoofd)
  • 4 pootsecties met een diameter van 28,25,22 en 19 mm
  • Geleverd inclusief rubberen pootjes, spikes en inbus sleutel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen