OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sunwayfoto L-Plate For Fujifilm GFX-100S/50SII

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sunwayfoto PFL-GFX100S L-bracket Arca is op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm met de Fujifilm GFX 100S of GFX 50S II middenformaat camera met de MB-N11 battery grip om schokken te voorkomen en uiterste stabiliteit te garanderen.

Snel wisselen tussen horizontale en verticale stand
De L-bracket geeft je de mogelijkheid om razendsnel te wisselen van portretstand naar landschap-stand of andersom, zonder dat je de positie van het balhoofd hoeft aan te passen om hetzelfde standpunt te verkrijgen. Dit werkt een stuk eenvoudiger en is tijdsbesparend. De beugel blokkeert geen poorten wanneer deze op de camera bevestigd is.

Gebruik met lange connectoren
Door de positie van de bracket aan te passen kunnen kabels met lange connectoren worden gebruikt bij het maken van verticale opnamen, terwijl de schokbestendigheid behouden blijft.

Stabiele werking
Door de verhoogde lippen aan beide zijden kan de L-bracket niet verschuiven of verdraaien.

Duurzaam ontwerp
De Sunwayfoto PFL-GFX100S L-bracket is gemaakt van ruimtevaartkwaliteit aluminium, nauwkeurig CNC bewerkt en heeft een hoge standaard hard-geanodiseerde afwerking, waardoor het zeer duurzaam is. De snelkoppelingsplaat is Arca-Swiss compatibel, waardoor je kunt werken met statieven en balhoofden van verschillende merken zoals Really Right Stuff, Sirui, Benro, Fotopro en Markins.


Kenmerken

  • Naadloze verbinding voorkomt verschuiven
  • Verhoogde lip aan de voorzijde
  • Volledige toegang tot alle communicatiepoorten
  • Beschermende siliconen pads
  • UNC 1/4"-20 schroef
  • Afmetingen (LxBxH) 121 x 42 x 93mm
  • Weegt 106gr
0 sterren op basis van 0 beoordelingen