OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD Sony E-mount objectief levert een indrukwekkend brandpuntbereik en een hoge beeldkwaliteit. De lens is uitgerust met een stille en razendsnelle autofocus en beeldstabilisatie. Bovendien is de Tamron handzaam genoeg om er scherpe foto's mee uit de hand te schieten.

De belangrijkste kenmerken:

  • Compact en handzaam
  • Fotograferen uit de hand
  • VC beeldstabilisatie
  • Zeer stille en snelle autofocus
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit
  • Kortste scherpstelafstand van 0.6-1.8m
  • Spatwater- en stofbestendig

Groot bereik in een kleine body
De Tamron lens heeft een gigantisch brandpuntbereik van 150-500mm, maar is zeker geschikt om er mee uit de hand te schieten zonder het gebruik van een statief. Het objectief heeft een lengte van 21 centimeter en wanneer volledig uitgeschoven tot 500mm is dit slecht 28.3 centimeter. Van 150mm naar 500mm zoomen doe je door een korte slag draaien van maar 75 graden!

Stabiele beelden
Het Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD Sony E-mount objectief is uitgerust met Tamrons eigen VC beeldstabilisatie. Dit zorgt voor vier stops winst. Kies uit drie stabilisatie-instellingen: stabilisatie van opname en zoekerbeeld, van panning-opnames of van opname zonder zoekerbeeld.

Razendsnelle en muisstille AF
De ingebouwde VXD lineaire scherpstelmotor van Tamron verzekert je van een uiterst snelle en nauwkeurige scherpstelling, of je nu fotografeert met een 150mm brandpuntafstand of volledig ingezoomd bent tot 500mm. Dat maakt het Tamron 150-500mm objectief ideaal voor sport- en wildfotografie.

Indrukwekkende beeldkwaliteit
De Tamron 150-500mm is uitgerust met speciale lenselementen die zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. Het objectief bestaat uit 25 elementen in 16 groepen, waaronder een extra low dispersie element, vijf low dispersie elementen en twee asferische elementen. Deze minimaliseren chromatische aberraties.

Ultrakorte scherpstelafstand
Het Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD Sony E-mount objectief heeft bij 150mm een kleinste scherpstelafstand van slechts 0.6 meter en bij 500mm een een kleinste scherpstelafstand van 1.8 meter. Ideaal voor macro-fotografen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen