OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

TetherTools RapidMount Accessory Extension Bar 8"

Artikelnummer: RSEX8
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Tether Tools RapidMount Hot Shoe Accessory Extension Bar 8 inch
Met de twintig centimeter lange Tether Tools RapidMount Hot Shoe Accessory Extension Bar kunt u accessoires met een normale hotshoe over de gehele lengte verschuiven. Dit houdt in dat bijvoorbeeld uw flitser niet meer recht boven de camera komt te staan, maar daarnaast. Hiermee kunt u variëren in flitslicht en andere creatieve uitingen. Ook kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld naast een flitser ook een bekabelde trigger of een andere accessoire tegelijkertijd op uw camera te bevestigen.

Aan de onderzijde van de coldshoe-bevestiging is ook een 1/4" schroefgat aangebracht zodat de bar op bijvoorbeeld een statief kan worden geplaatst. Tevens heeft de RapidMount Hot Shoe Accessory Extension Bar op beide uiteindes een 1/4" schroefgat waardoor u een Tether Tools JerkStopper Thread Mount kunt bevestigen om de nodige kabels netjes te geleiden. De Jerkstopper is een afzonderlijk accessoire

0 sterren op basis van 0 beoordelingen