OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Tokina Opera 16-28mm F/2.8 FF Nikon F

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Tokina Opera 16-28mm f/2.8 FF objectief is een flexibele groothoekzoom welke ideaal is voor landschaps- architectuur- en astrofotografie-toepassingen. Het objectief heeft een aangename bokeh-kwaliteit en is voorzien van een lenskap om het bolvormige frontelement tegen strooilicht af te schermen.

Werken onder diverse lichtomstandigheden
Het constante maximale diafragma van f/2.8 past zich aan het brede gezichtsveldbereik aan om een ideale lens te realiseren voor het werken onder verschillende lichtomstandigheden en voor het gebruik van ondiepe scherptediepte-technieken.

Scherpe en heldere beelden
Het optische ontwerp omvat asferische glaselementen met een lage dispersie, die helpen om vervorming en kleurranden over het zoombereik te beheersen om scherpe, heldere en nauwkeurige beelden te produceren.

Multi-coating
Een multi-coating is toegepast op individuele elementen om lensflare en ghosting te onderdrukken voor een beter contrast bij tegenlicht of andere felle lichtomstandigheden.

Bijzonder stil en snel
Aanvullende op het optische ontwerp is een geavanceerd scherpstellingssysteem dat gebruik maakt van een gelijkstroommotor, Silent Drive-module, GMR magnetische sensor en een intern scherpstelontwerp om bijzonder stille en snelle prestaties te bieden. Een One-Touch Focus Clutch-mechanisme maakt het mogelijk om snel te schakelen tussen autofocus en handmatige focus.

 

Kenmerken van de Tokina Opera 16-28mm f/2.8 FF
Fullframe objectief
Diafragma f/2.8 tot f/22
Drie asferische elementen
Drie lage dispersie elementen
Multi-coating
Silent Drive DC Motor AF-systeem
Diafragma met 9 lamellen
Ingebouwde lenskap

0 sterren op basis van 0 beoordelingen