OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Venus Macro Twin Flash KX-800

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Laowa Macro Twin Flash KX-800 is een veelzijdige en lichtgewicht macroflitser speciaal ontworpen om uw close-up onderwerpen te belichten. De flitser is voorzien van twee flexibele armen die ieder voorzien zijn van een krachtige flitskop. De twee flitskoppen en de LED-lamp kunnen in elke positie worden geplaatst. Deze flitser heeft een richtgetal van 58 bij ISO 100 waarbij het vermogen per lamp regelbaar is voor een perfecte belichting van de scène. De lichtsterkte is ook handmatig regelbaar in acht stappen van 1/1 tot 1/128e.

Voor het gemakkelijk instellen van de camera is de KX-800 uitgerust met een LED hulplamp die u precies kunt positioneren waar u dat wilt. Onmisbaar bij het fotograferen vanaf een korte afstand en bij kleine diafragma's. Dankzij een snelle recycle-tijd van twee tot vijf seconden mist u zelfs een snel bewegend onderwerp niet. Voor compatibiliteit met tal van camera's is de macroflitser voorzien van een standaard hotshoe mount en een PC sync-aansluiting aan de zijkant. De flitser wordt gevoed door vier optionele AA-batterijen.

Let op:
- Voor gebruik op sommige Sony camera's zoals de A7 is hebt u een flitsschoenadapter nodig
- Het afgebeelde flitsvoetje in de 360 graden foto-opname wordt niet meegeleverd met dit product.

Kenmerken:
- Richtgetal van 58 bij ISO 100
- Lichtsterkte per lamp regelbaar
- LED hulplicht voor scherpstellen
- Horizontale rotatie van 0-270 graden
- Snelle recycle-tijd van circa 2-5 seconden
- Helderheid regelbaar in acht stappen van 1/128 tot 1/1
- Flitsduur instelbaar van 1/200s tot 1/20000s
- Kleurtemperatuur van 5600K
- PC poort aansluiting
- Weegt 450 gram

0 sterren op basis van 0 beoordelingen