OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun Molus X100 Combo

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Zhiyun Molus X100 Combo
De Zhiyun Molus X100 Combo is ideaal voor content studio-, film-, TV- en locatiefotografie. De lamp beschikt over COB LED's en een groot aantal professionele functies in een zeer kleine verpakking. De X100 heeft een breed variabel kleurbereik van 2700 tot 6500K met hoge CRI/TLCI 95/97 ratings. De monolight dimt van 0 tot 100%.

Complete set
De X100 werkt op 100 tot 240VAC-stroom via de meegeleverde adapter, maar met een optionele USB-C laadkabel gebruik je de PD-technologie door een optionele powerbank aan te sluiten voor draadloos gebruik op locatie. Andere meegeleverde accessoires zijn een reflector, AC-adapter, adapter organizer bag, opbergtas, zaklamp riem, X100 grip battery en een Bowens mount adapter waarmee je één van de vele modifiers met deze populaire mount kunt gebruiken.

Music Mode
De kleur en helderheid zijn aan te passen op de armatuur, maar het is ook mogelijk om draadloos wijzigingen aan te brengen via de Zhiyun app. Een bonusfunctie is de Music Mode, een opnamefunctie die automatische verlichtingsregeling samen met muziekritme mogelijk maakt om een speciale sfeer te creëren.

Zhiyun Molus X100 COB-lamp
De Molus X100 heeft een vermogen van 100W, ondersteund door innovatieve koeltechnologie, en dient als universele filmlamp.

Professionele verlichting in de hand
Met een gewicht van slechts 385gr brengt de X100 je een gloednieuwe verlichtingservaring zonder omslachtig gedoe.

DynaVort koelsysteem
De X100 maakt gebruik van het DynaVort Koelsysteem dat bestaat uit gyroscoop gemodelleerde koellichamen en FOC-ventilatoren om oververhitting te voorkomen. De DynaVort-technologie is gebaseerd op het algoritme voor vloeistofdynamica en standregeling, waardoor de koelefficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd door een intelligente regeling van de luchtstroomemissies.

Adaptief voedingssysteem
Het adaptieve geïntegreerde voedingssysteem biedt 2 oplaadoplossingen. Je kunt de lamp voeden met de meegeleverde gelijkstroomadapter of een optionele accu.

Hoge CRI en TLCI
Met een CRI van 95 en een TLCI van 97 geeft de lamp nauwkeurige kleuren weer.

Livestream
Zhiyun helpt je om je eigen professionele livestreamstudio op te bouwen met lichtere, kleinere en toch helderdere apparatuur, die locatiebeperkingen omzeilt en tegelijkertijd up-to-date lichteffecten brengt.

Bluetooth voor efficiënte afstandsbediening
Geen vrees meer voor ingewikkelde opstellingen en een tekort aan crew. De G60 ondersteunt bluetooth mesh control via de app, zodat je de draadloze mogelijkheden kunt verkennen.

ZY Mount Ecosysteem
De ZY mount is ontworpen voor speciale modifiers die compatibel zijn met Bowens mounts en voldoet aan je behoeften voor meer verfijnde effecten.

Live modus
Met de Live Mode zet je meerdere lampen tegelijk aan, waarmee je voldoet aan de eisen van een snelle lichtopstelling voor een eenmansploeg.


Kenmerken

 • Voor studio en film/tv-productie
 • Output: 3881 Lux bij 1m, met reflector 17.317
 • Kleurtemperatuur van 2700 tot 6500K
 • Ingebouwde bluetooth-afstandsbediening
 • Actieve koeling
 • Van 0 tot 100% dimmen
 • Music Mode

 

In de doos:

 • Zhiyun Molus X100 bi-color Pocket COB Monolight
 • Mini reflector
 • Pocket Light Strap
 • X100 Grip Battery
 • Bowens Mount Adapter B
 • Adapter Organizer Bag
 • Draagtas
0 sterren op basis van 0 beoordelingen