OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF33mmF1.4 R LM WR

Artikelnummer: D10814
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 100 cashback korting op dit product! Gezien dit een cashback promotie is, moet de korting nog in mindering gebracht worden! Deze promotie is geldig van 01/05/2024 t.e.m. 30/06/2024.

Het veelzijdige Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR objectief heeft een brandpuntsafstand die overeenkomt met 50mm in het 35mm-equivalent. Deze standaard lens is dan ook ideaal voor portretten of alledaagse fotomomenten.

Met dit objectief kun je rekenen op een uitzonderlijke beeldscherpte en een zeer hoog beeld oplossend vermogen, zelfs als je het objectief gebruikt met het grootste diafragma.

Zachte en romige bokeh
Bij het maximale diafragma van f/1.4 krijg je een mooie zachte, romige bokeh om je onderwerp. Het diafragma bestaat uit negen diafragmabladen, wat zorgt voor een vrijwel volledig rond bokeh-effect, zelfs bij het maximale diafragma.

Snel, stil en nauwkeurig scherpstellen
De Fujifilm XF 33mm f/1.4 is uitgerust met een stil, snel en uiterst nauwkeurig scherpstelsysteem. Deze wordt aangedreven door een lineaire motor, waardoor haarscherpe scherpstelling bij foto's en vloeiende scherpstelling bij video's mogelijk zijn.

De robuuste behuizing is stof- en vochtbestendig, zodat fotograferen in slecht weer geen probleem hoeft te zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen