OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

GorillaPod 1K Kit (Black/Charcoal)

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Joby GorillaPod 1K Kit
De Joby GorillaPod 1K Kit bestaat uit de Joby GorillaPod 1K Stand en Joby GorillaPod BallHead 1K, goed voor een draagkracht van één kilogram. De flexibele poten kun je eenvoudig buigen waardoor je de 1K Stand ook op een oneffen ondergrond stabiel kunt neerzetten of om een buis, tak of hek heen kunt buigen voor een verrassende invalshoek. Je kunt het lichtgewicht statief bovendien prima vasthouden voor het opnemen vanuit de hand, ideaal voor vloggen.

Multifunctioneel dankzij 1/4"-20 schroef
Dankzij de 1/4"-20 schroef kun je op de 1K Stand apparaten naar jouw keuze bevestigen zoals systeemcamera's, flitsers, speakers, videolampen en microfoons. De rubberen voetjes zorgen ervoor dat jouw opstelling veilig blijft staan.

Joby GorillaPod BallHead 1K
Het uiterst compacte balhoofd geeft je de mogelijkheid om de camera 360 graden te draaien voor panoramafoto's en negentig graden te kantelen voor het maken van portretopnames. De bovenkant van de Joby Ballhead is voorzien van rubber voor een stevige grip op je camera. Je kunt elk apparaat op het balhoofd bevestigen zolang deze maar is voorzien van een 1/4" statiefaansluiting. Met de grote met rubber beklede draaiknop kun je de wrijving van de kogel instellen. Om het balhoofd te ontgrendelen of te vergrendelen, hoef je de draaiknop maar een halve slag te draaien. Het balhoofd is maar zes centimeter hoog en doordat het van aluminium is gemaakt, weegt het ook maar 51 gram.

Kenmerken van de Joby GorillaPod 1K Kit
- Heeft een draagkracht van 1 kilogram
- Statief met flexibele poten en een ultracompact balhoofd 
- Met 1/4"-20 schroef voor veelzijdige bevestigingsmogelijkheden
- Balhoofd snel te vergrendelen en te ontgrendelen
- Voorzien van rubberen voetjes voor meer grip

0 sterren op basis van 0 beoordelingen