OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Hahnel Captur Timer Kit nikon

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Hähnel Captur Timer Kit bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen gaan met lange sluitertijden of timelapse-fotografie. Deze draadloze timer afstandbedieningskit is de opvolger van de populaire Giga T Pro en is op diverse punten verbeterd. Zo heeft de afstandbediening een groter beeldscherm, heeft de kit een bereik van circa 100 meter én is deze uit te breiden met andere producten uit de Captur serie van Hähnel. De kit bestaat uit de Timer Module, een Captur Receiver en een Captur Cable Pack.

Eindeloze creatieve mogelijkheden voor lange sluitertijd opnames en timelapse-fotografie
De Captur Timer Kit heeft een bereik van wel 100 meter, dit geeft je eindeloos veel mogelijkheden voor het maken van creatieve foto's. Stel de sluitertijd in en ga aan de slag met lange sluitertijden. Zo kun je bijvoorbeeld lichtsporen van langsrijdende auto's vastleggen! Voor nog meer creatieve effecten kun je gebruikmaken van de timer-module en een interval en herhaling instellen. Hiermee maak je de mooiste timelapse-foto's van bijvoorbeeld landschappen, wolkenvelden, vallende sterren of planten. Zet vervolgens de beelden achter elkaar en je hebt een prachtige timelapse-video!

Voordelen van de Captur Timer Kit ten opzichte van de Giga T Pro
De Hähnel Captur Timer Kit heeft dezelfde mogelijkheden als de Giga T Pro, maar beschikt over een aantal voordelen. Zo is het beeldscherm maar liefst 45 procent groter en heeft de Timer Module een ingebouwde "audio trigger alert". De kit werkt op overal gemakkelijk verkrijgbare AA-batterijen. Bovendien is het draadloze signaal maar liefst vier keer sterker dan dat van de Giga T Pro. De Giga T Pro kan 99 foto's achter elkaar maken, de Capture Timer Module maar liefst 999! Bovendien heb je met de Captur Timer kit geen last van storende invloeden of dat je andere fotografen in de weg zit. De Receiver en Timer Module worden namelijk door middel van Digital Channel Matching met elkaar gelinkt.

Uitgebreide mogelijkheden van de Hähnel Captur Timer Kit
De Timer Module beschikt over drie verschillende instellingen, namelijk Single, Continu en Bulb. Je kiest uit twee verschillende tijdschema's. Captur Timer Kit kan je camera met ontvanger draadloos aansturen tot over een afstand van 100 meter. Doordat deze kit onderdeel is van de Captur serie breid je deze bovendien eenvoudig uit met meerdere receivers. Zo stuur je meerdere camera's met de Timer Module aan! Voor nog meer mogelijkheden breid je de kit uit met de Hähnel Captur Pro Module voor nog meer creatieve mogelijkheden!

Kenmerken van de Hähnel Captur Timer Kit

  • Ideaal voor timelapse-fotografie
  • Bereik van circa honderd meter
  • Timelapse en Bulb-belichting
  • Single, Continu en Bulb-modes
  • Volledig programmeerbare intervaltimer
  • Twee interval-tijdschema's
  • Digital Channel Matching
  • Kan in combinatie met andere Captur modules gebruik worden
  • Groot en gemakkelijk afleesbaar LCD-scherm
  • Werkt op AA-batterijen (niet meegeleverd)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen