OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Orangemonkie LED Opnametent Foldio2 Plus 38x38x38 Opvouwbaar

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De Foldio2 Plus van Orangemonkie is een grote opnamebox met ingebouwde LED verlichting. Dit is de officiële Foldio2 Plus en dus geen imitatie. De Foldio2 Plus is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een lange levensduur. Speciale details zorgen voor de mooiste opnames. Denk bijvoorbeeld aan de meegeleverde achtergronden, LED strips en bovenaanzicht. De afmetingen bedragen 38x38x38 cm.

Foldio2 Plus in de praktijk

U kunt de Foldio2 Plus gebruiken voor het maken van foto’s en video’s, waarbij de drie ingebouwde LED strips voor een egale verlichting zorgen. Er worden twee achtergronden meegeleverd, om in elke situatie een goed contrast te creëren met het product. De egale, mat-foam achtergrond ontvangt u in de kleuren wit en zwart. De achtergronden lopen naadloos over van de verticale zijde in de horizontale ondergrond en kunnen door middel van de magnetische strips binnen enkele seconden worden verwisseld. Het gebruik van het zachte, niet-reflecterende foam zorgt voor een egale achtergrond zonder reflecties.

LED verlichting Foldio2 Plus

Bovenin de Foldio2 Plus bevinden zich drie LED strips, welke beide zijn opgebouwd uit 18 sterke LEDs. De kleurtemperatuur van 5700K zorgt voor een neutrale kleurweergave. Met twee draaiknoppen kunt u de helderheid van het licht aanpassen. De LED verlichting werkt op netstroom, waarvoor de benodigde stroomadapters voor wereldwijd gebruik zijn meegeleverd.

Toepassing Foldio2 Plus

De Foldio2 Plus is geschikt voor iedereen die regelmatig productfoto’s maakt. Of het nu gaat om sieraden, schoenen, etenswaren, elektronica of andere objecten; de Foldio2 Plus zorgt voor een neutrale, professionele weergave. In het bijzonder is de Foldio2 aan te raden voor de Foldio360. Zie hiervoor de onderste alinea.

Ingeklapt heeft de Foldio2 een dikte van slechts 2,5 cm, waardoor hij makkelijk meegenomen kan worden. Het zachte handvat zorgt voor optimaal comfort. Dankzij het gebruik van de vele ingebouwde magneten is de Foldio2 Plus in slechts 10 seconden in- en uitklapbaar.

Foldio2 Plus + Foldio360

In ons assortiment bevindt zich de Foldio360 van Orangemonkie; een draaiplateau voor het maken van professionele 360 graden opnames. De Foldio2 Plus is de ideale partner van de Foldio360. De Halo Edge verlichting van de Foldio360 zorgt voor een naadloze overgang van het draaiplateau in de foam-achtergrond van de Foldio2 Plus. Hoogwaardige productfoto’s- en video’s zijn eenvoudiger bereikbaar dan ooit tevoren.

Foldio2 Plus + Orangemonkie Front Cover 

In ons assortiment bevindt zich tevens de Orangemonkie Front Cover. U bevestigt de Front cover eenvoudig aan de Foldio2 Plus door middel van de twee magneten in de linker- en rechterzijde van de Front Cover en de Foldio2 Plus. Met de Front Cover houdt u meer licht binnen in uw Foldio2 Plus.

Levering:

  • 1x Foldio2 Plus
  • 2x Achtergrondhouder
  • 2x Achtergrond
  • 1x Top cover
  • 1x Controller
  • 1x Netstroom adapter
  • 4x Internationale plugs (EU, US, UK, AU)
  • 1x Handleiding
0 sterren op basis van 0 beoordelingen