OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Lease

Nikon Lease

 

Als professional werkt u graag met de nieuwste apparatuur. Nikon maakt het investeren in de door u gewenste apparatuur nu nog toegankelijker met Nikon lease. Een aantrekkelijk leaseprogramma dat wij in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. aanbieden.
Over de aanschafprijs hoeft u zich geen zorgen te maken. U betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente!
Financial lease is een leasevorm waarbij de apparatuur gefinancierd wordt door de leasemaatschappij. Bij dit type lease wordt u direct economisch eigenaar van de apparatuur. Aangezien u zelf eigenaar bent van de apparatuur, kan u de apparatuur opnemen op de balans met als voordeel dat u deze kan afschrijven zonder dat u de apparatuur volledig voorfinanciert.


WAAROM NIKON LEASE?

• 0% rente.
• Vaste maandelijkse kosten.
• Behoud van liquide middelen.
• U schrijft de apparatuur zelf af.
• BTW betaalt u enkel op de maandelijkse kosten.


VOOR WIE?

Voor alle ondernemers die de apparatuur voor professioneel gebruik aanschaffen en langer dan 1 jaar geregistreerd staan in het register van de Kamer van Koophandel.


HOE WERKT HET?

De Nikon lease kan bij geautoriseerde Nikon pro-dealers worden afgesloten. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de geselecteerde Nikon lease producten, kiest u voor een leasetermijn van 24 of 36 maanden. Eenmalig wordt er € 75 excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode kunt u tegen een aantrekkelijke vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Na betaling van de leasetermijnen en de koopoptie bent u eigenaar van de Nikon producten. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Rekenvoorbeeld financial lease:
• Verkoopprijs: € 3.500 (excl. btw)
Looptijd opties:
1. 24 maanden: € 145,83 per maand (excl. btw)
2. 36 maanden: € 97,22 per maand (excl. btw)
Daarnaast betaalt u per contract eenmalig € 75 (excl. btw) administratiekosten. Na afloop van de leasetermijn kunt u tegen een vergoeding van 5% van de aanschafwaarde (€ 3.500 * 5% = € 175) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Hierdoor wordt u volledig eigenaar.
*Het btw-bedrag betaalt u op iedere afbetaling aan de leasemaatschappij.

Voorwaarden:
1. Langer dan 1 jaar actief zijn als zelfstandig ondernemer.
2. Minimale aanschafwaarde vanaf € 1.000 (excl. btw).
3. Afsluiten leasecontract alleen mogelijk bij geselecteerde Pro-dealers in Nederland of België.
4. Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas leasing Solutions N.V.

 

Financial Lease Productoverzicht >>

 

Voor meer info, contacteer ons: bel 050/277438 of mail

Pagina 1 van 3