OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Nikon Lease

Nikon Lease

 

Als professional werkt u graag met de nieuwste apparatuur. Nikon maakt het investeren in de door u gewenste apparatuur nu nog toegankelijker met Nikon lease. Een aantrekkelijk leaseprogramma dat wij in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions N.V. aanbieden.
Over de aanschafprijs hoeft u zich geen zorgen te maken. U betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, zonder rente!
Financial lease is een leasevorm waarbij de apparatuur gefinancierd wordt door de leasemaatschappij. Bij dit type lease wordt u direct economisch eigenaar van de apparatuur. Aangezien u zelf eigenaar bent van de apparatuur, kan u de apparatuur opnemen op de balans met als voordeel dat u deze kan afschrijven zonder dat u de apparatuur volledig voorfinanciert.


WAAROM NIKON LEASE?

• 0% rente.
• Vaste maandelijkse kosten.
• Behoud van liquide middelen.
• U schrijft de apparatuur zelf af.
• BTW betaalt u enkel op de maandelijkse kosten.


VOOR WIE?

Voor alle ondernemers die de apparatuur voor professioneel gebruik aanschaffen en langer dan 1 jaar geregistreerd staan in het register van de Kamer van Koophandel.


HOE WERKT HET?

De Nikon lease kan bij geautoriseerde Nikon pro-dealers worden afgesloten. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de geselecteerde Nikon lease producten, kiest u voor een leasetermijn van 24 of 36 maanden. Eenmalig wordt er € 75 excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Na afloop van de leaseperiode kunt u tegen een aantrekkelijke vergoeding (5% van de aanschafwaarde) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Na betaling van de leasetermijnen en de koopoptie bent u eigenaar van de Nikon producten. Het afsluiten van een nieuw Nikon leasecontract met de nieuwste apparatuur behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Rekenvoorbeeld financial lease:
• Verkoopprijs: € 3.500 (excl. btw)
Looptijd opties:
1. 24 maanden: € 145,83 per maand (excl. btw)
2. 36 maanden: € 97,22 per maand (excl. btw)
Daarnaast betaalt u per contract eenmalig € 75 (excl. btw) administratiekosten. Na afloop van de leasetermijn kunt u tegen een vergoeding van 5% van de aanschafwaarde (€ 3.500 * 5% = € 175) de geleasete producten van de leasemaatschappij overnemen. Hierdoor wordt u volledig eigenaar.
*Het btw-bedrag betaalt u op iedere afbetaling aan de leasemaatschappij.

Voorwaarden:
1. Langer dan 1 jaar actief zijn als zelfstandig ondernemer.
2. Minimale aanschafwaarde vanaf € 1.000 (excl. btw).
3. Afsluiten leasecontract alleen mogelijk bij geselecteerde Pro-dealers in Nederland of België.
4. Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas leasing Solutions N.V.

 

Financial Lease Productoverzicht >>

 

Voor meer info, contacteer ons: bel 050/277438 of mail

Pagina 1 van 3